Algemene Voorwaarden

Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden voor gebruikers van www.fineshelf.com.
Versie: 24 juni 2019

Introductie

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers van www.fineshelf.com (eigendom van Fineshelf AB). Fineshelf AB is gevestigd te organisationsnummer: 559175-8973, adres: Fineshelf AB, Box 1008, 745 27 Enköping, Zweden.

Door de website www.fineshelf.com te bezoeken verklaren de bezoekers akkoord te zijn met de opgestelde voorwaarden. De voorwaarden kunnen ieder moment gewijzigd worden zonder dat de beheerders van www.fineshelf.com de bezoekers hierover actief hoeft te informeren.

Bestellingen

Www.fineshelf.com verzamelt alleen informatie over producten van verschillende externe websites en verkoopt zelf geen producten aan de bezoekers. Wanneer de bezoeker een product koopt via de diensten van www.fineshelf.com, ontstaat er geen contract tussen bezoeker en Fineshelf AB. Er zal slechts een contract tussen de verkopende webwinkel en bezoeker zijn. Fineshelf AB is dan ook niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die ontstaat tijdens of na de bestelling van bezoeker bij de desbetreffende webwinkel.

Informatie op de website

Het downloaden, kopiëren, doorspelen of het anderszins vermeerderen van informatie op www.fineshelf.com is alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik. Het gebruiken van informatie voor commerciële doeleinden is ten strengste verboden. De verantwoordelijkheid dat gedownloade, gekopieerde, doorgespeelde of anderszins vermeerderde informatie niet voor commerciële doeleinden wordt gebruikt, ligt bij bezoeker.

Foutieve informatie

De op www.fineshelf.com getoonde informatie komt van externe websites. Wanneer er veranderingen bij deze websites plaatsvinden, bijvoorbeeld product- of prijswijzigingen, kan het voorkomen dat deze informatie niet tijdig aan Fineshelf AB gecommuniceerd wordt en er hierdoor foutieve informatie op www.fineshelf.com staat. Fineshelf AB houdt de wijzigingen op de externe websites zo goed mogelijk in de gaten om foutieve informatie te voorkomen. Fineshelf AB is echter niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingen die de externe websites hebben aangebracht.

Informatie externe websites

Op www.fineshelf.com staan links naar andere websites. Fineshelf AB is op geen enkele manier aansprakelijk voor informatie op externe pagina’s.

Dienstverlening

Mochten er problemen bij de dienstverlening van Fineshelf AB ontstaan, zal Fineshelf AB zo goed mogelijk haar best doen deze op te lossen.

Intellectuele eigendomsrechten

De Zweedse wetgeving is van toepassing op www.fineshelf.com. Alle tekst- en beeldinformatie op www.fineshelf.com is auteursrechtelijk beschermd. Het auteursrecht van deze site berust bij Fineshelf AB. De website van www.fineshelf.com is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik en mag niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fineshelf AB. De website van www.fineshelf.com mag op geen enkele onrechtmatige manier gebruikt worden of gebruikt worden op een manier die schade kan toebrengen aan Fineshelf AB, dit ter beoordeling van Fineshelf AB.